fbpx

Las Delicias, een authentieke Colombiaanse foodtruck waar warme en verse Colombiaanse lekkernijen worden geserveerd! We kijken ernaar uit om in Maastricht en omgeving, iets nieuws te brengen en hopelijk veel nieuwe vrienden te maken!

Las Delicias werd in 2019 opgericht door Jose Morales, een Colombiaanse jongeman die in 2013 als asielzoeker naar Nederland terecht is gekomen. Jose Morales, culinair opgeleid en opgegroeid in Cartago, Colombia. Vanaf een jonge leeftijd hielp hij zijn oma met het bereiden van verschillende smakkende lokale gerechten, zodat ze deze op de markt kon verkopen. Vandaar dat Jose altijd een voorliefde voor de Colombiaanse keuken heeft gehad en de wens om deze met anderen te delen. Zijn voldoening is om heerlijk eten te maken en daarmee klanten gelukkig te maken.

Missie 

Onze missie is altijd geweest om het beste van de Latijns-Amerikaanse cultuur te laten zien door middel van de intense smaken, aroma's en authentieke ingrediënten van de Latijns-Amerikaanse keuken. Daarnaast streven we ernaar om de nationale Nederlandse horeca te verrijken door een nieuwe aanbod toe te voegen, en een langdurige relatie met onze klanten op te bouwen.

Visie

Lekker en gezond Comfort food aanbieden is het credo van Las Delicias. Kwaliteit in alle geledingen door voeren staat daarbij centraal. Dit houdt in dat we iedere klant de beste kwaliteit en een unieke gevarieerde keuze willen aanbieden, als het gaat om de Colombiaans aanbod.

Las Delicias

Volg ons op social media en mis nooit meer exclusieve kortingen!​